Ivan Cupic CC

Desno krilo reprezentacije Ivan Čupić novi je igrač PPD Zagreb, a s igračem je potpisan trogodišnji ugovor koji počinje teći 1. srpnja 2021. godine, izvijestio je klub.

Čupić s reprezentacijom Hrvatske ima sedam medalja na velikim natjecanjima, a uz Željka Musu predstavlja još jedno pojačanje za hrvatskog prvaka od iduće sezone.

Prije nego što je stigao u Vardar u ljeto 2016., igrao je za VIVE Kielce, Rhein-Neckar Löwen, RK Gorenje Velenje, SD Octavio Vigo, RK Medveščak i RK Metković.

– Punih 15 godina igram u inozemstvu i Zagreb je za mene i moju obitelj došao u pravom trenutku. Sa sportskim direktorom Valčićem sam razgovarao oko toga da klub treba novih ljudi i nove energije. Ja sam se našao u toj viziji i planu kluba za sljedećih nekoliko godina i jednostavno sam odlučio da je vrijeme da se vratim kući te da probam pomoći koliko mogu, također i utjecati na mlade koliko mogu pošto je prisutna i rezultatska kriza, rekao je novi igrač PPD Zagreba Ivan Čupiće te nastavio:

– S nama starijima i iskusnijima se nadam da će se promijeniti atmosfera svlačionice, također pokušati ćemo dignuti i vratiti Zagreb koliko možemo na stare staze slave kada su bile pune dvorane i kada su padali dobri rezultati. Osjetio sam osjetnu kemiju, ambiciju i novi izazov u karijeri što mi je sigurno pomoglo pri odluci. Vjerujem da će sve izaći na dobro. Trenutna situacija s pandemijom ne ide na ruku mladim i neiskusnim ekipama koje imaju puno novih igrača jer smo više vremena proveli na testiranjima i u karantenama nego u dvorani. Mislim da je ova sezona čudna za svih, i čekam da se ova situacija s koronom primiri. Sigurno će se i iskristalizirati ekipa Zagreba kako bi se za sljedeću sezonu što kvalitenije i korektnije pripremili, zaključio je Čupić.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime