Sve je spremno za veliki koncertni spektakl Marka Perkovića Thompsona u Dugoj Resi koji će biti održan 12. listopada na stadionu, s početkom u 20 sati.

Koncert je dio velike koncertne turneje Marka Perkovića Thompsona za koju se u svim hrvatskim gradovima do sada tražila ulaznica više. Thompsonova vjerna publika u Dugoj Resi imat će priliku uživati u vrhunskoj koncertnoj produkciji i višesatnom glazbeno-scenskom spektaklu, a organizatori iz NK Duga Resa 1929, Thompsonovim će koncertom ujedno obilježiti i 90 godina kluba.

Za sve svoje fanove, Thompson je sa svojim bendom za koncertni spektakl u Dugoj Resi pripremio repertoar svih svojih najvećih hitova,  poput pjesama „Lijepa li si”, „Moj dida i ja”, „Samo je ljubav tajna dvaju svjetova“, „Geni kameni”, „Lipa Kaja”, „Zaustavi se vjetre”, „E moj narode“  i mnoge druge.

Sve ove pjesme nadahnute iskrenom ljubavlju, domovinom i vjerom, odavno su ušle pod kožu Thompsonovoj vjernoj publici, a o broju njegovih fanova u Dugoj Resi i okolnim mjestima ponajbolje govori činjenica da se ulaznice sjajno prodaju i da organizatori očekuju rasprodani stadion.

Ulaznice se po cijeni od 80 kuna prodaju u Duga Resi u Caffe baru Joka i Caffe baru Luna, u Karlovcu u Foto Korani, u Slunju u Caffe baru Leo, u Ogulinu u Caffe baru Snoopy i u Jastrebarskom u Caffe baru Urban.

Sve informacije o koncertima Marka Perkovića Thompsona i aktualnoj turneji pratite na službenoj web stranici.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime