Današnjem štrajku u školama Karlovačke, Zadarske, Vukovarsko-srijemske i Sisačko-molavačke županije pridružile su se i ogulinske škole.

U jutarnjoj smjeni u Prvoj osnovnoj školi od 39 učitelja koji prema rasporedu danas imaju nastavu u štrajku je njih 38, odnosno 97%.
U matičnu školu došlo je 3 od 321 učenika, u PŠ Bernard M. Luketić, PRO Desmerice i Turkovići nije došao nijedan učenik, dok su u PRO Ogulinski Hreljin došli učenici kojima je najavljena nastava za danas.

Osnovna škola Ivane Brlić – Mažuranić Ogulin djelomično je u štrajku. U matičnu školu došlo je 3 učenika od 401 učenika i svi učitelji su u štrajku. Djelatnici PŠ Jasenak nisu u štrajku i svi učenici su u školi. PŠ Drežnica je djelomično u štrajku budući da neki učitelji rade, a neki su u štrajku. U PŠ Drežnica na nastavu je došlo 9 učenika. PŠ Kučinići je djelomično u štrajku, a u školu je došlo 16 učenika.
U OŠ Ivane Brlić – Mažuranić Ogulin u štrajku je 13 učitelja RN, 27 učitelja PN i 9 djelatnika tehničkog osoblja – ukupno 49 djelatnika.

U Gimnaziju i strukovnu školu Bernardina Frankopana jutros nije došao niti jedan učenik, a u Obrtničkoj i tehničkoj školi Ogulin štrajkalo 15 od 52 nastavnika i nastava je organizirana za sve učenike koji su došli na nastavu.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime