Neobičan dres hrvatske reprezentacije podigao je buru u javnosti, komentari su uglavnom bili negativni, pa je tako bilo i ruganja u susjedstvu, ali u Savezu tvrde kako nema razloga za uzbunu.

hrvatski dres

Hrvatski nogometni savez putem priopćenja se obratio javnosti povodom objavljenih ilustracija iduće garniture hrvatskog dresa koje su se pojavile na društvenim mrežama. 

Priopćenje prenosimo u cijelosti…

Hrvatski nogometni savez i tehnički partner Nike predstavit će novu garnituru za sljedeći natjecateljski ciklus koji počinje s nadolazećim Europskim prvesntvom u proljetnim mjesecima 2020. godine. Ilustracije dresa koje su objavljene na internetskim stranicama i u pojedinim medijima netočne su te ne predstavljaju dres kojega će hrvatski reprezentativci nositi u 2020. godini.
Hrvatski dres i opremu za Europsko prvenstvo navijači će moći vidjeti pri službenom predstavljanju nove garniture, koje će HNS i Nike imati u proljeće iduće godine.

Hrvatski nogometni savez i Vatreni raduju se predstavljanju još jednog izdanja hrvatskog dresa u suradnji s Nikeom te smo sigurni kako će navijači dres prihvatiti s jednako entuzijazma kao i prepoznatljive dresove koje su hrvatski reprezentativci nosili na Svjetskom prvenstvu u Rusiji.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime