Sanja Grdić: Zašto nas se baca na cestu? Ima li stranačko opredjeljenje veze s time?

1173

Nakon niza medijskih „prepiski“ vezanih uz zbivanja u Poduzetničkoj zoni Ogulin, zamolili smo dugogodišnju zaposlenicu Sanju Grdić za razgovor. Ukratko nam je prepričala što se događalo proteklih dana, a razgovor prenosimo u cijelosti:

“U Poduzetničkoj zoni Ogulin d.o.o. zaposlena sam 12 godina, točnije od 12. prosinca 2007. godine.

Posao sam obavljala savjesno i odgovorno, a po pozivu gradonačelnika Domitrovića prekovremene sate radila sam u Gradskoj upravi gdje sam obavljala tajničke poslove (pripreme za sjednice GV, poslovi obračuna poreza i prireza).

Dana 5. studenog 2019. godine gradonačelnik je održao sastanak u Poduzetničkoj zoni Ogulin gdje nas je obavijestio da zona ide u likvidaciju i da ćemo ostati bez posla, odnosno da se snađemo sami.

Na pitanje jesam li poslove u Gradskoj upravi koje sam obavljala na njegov zahtjev radila „na crno“, odgovorio je potvrdno.

Taj isti posao u Gradskoj upravi koji sam, kako je gradonačelnik potvrdio, obavljala „na crno“ radila sam i za vrijeme svog godišnjeg odmora dok je zaposlenica bila na bolovanju. Pitam se kako sada za mene nema mjesta u sustavu, a ni za moje kolege. I na to pitanje mi je gradonačelnik odgovorio kazavši kako se politička vlast sada promijenila i da je ovo odluka Socijaldemokratske partije te da ne može iznevjeriti ljude koji su ga podržali da dođe do funkcije gradonačelnika.

Moja je jedina greška što sam htjela raditi, kako poslove na svom radnom mjestu, tako i one poslove po nalogu gradonačelnika i što nikada nisam gledala osobni interes. Zašto nas se „baca“ na cestu ? Stranačko opredjeljenje nikako ne bi trebalo utjecati na ljudske živote, no pitam se je li  gradonačelniku zasmetala činjenica da sam na izborima bila kandidat za predsjednicu MO Sv. Petar-Puškarići i da je upravo to najveći razlog za moj iznenadni otkaz?

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime