75289063 1271993692973307 2574128184308006912 o

Dan Dječjeg vrtića Bistrac Ogulin, oni najmlađi i njihove tete, su proslavili radosno. Vrtić je osnovan dalekog 13. studenoga 1956. godine i kroz njega su prošle generacije malih Ogulinaca.

Već u ponedjeljak u vrtiću su otvorili izložbu pod nazivom „Što se u vrtiću radi“. Na izložbi je prikazan presjek mnogih aktivnosti po odgojnim skupinama – šetnja djece, igre u šumici, ručak, spavanje, izleti, druženja, prve vrtićke simpatije i sl.


U utorak je za djecu vrtića održana predstava „Petar Pan“, a Dan vrtića, 13. studenoga, proveli su veselo i raspjevano.

Djeca su dočekivala roditelje na ulaznim vratima i dijelila im male simpatične poklone s porukama koje su sami izradili. Onda su se svi zajedno počastili velikom rođendanskom tortom.

U srijedu, 13. studenoga su djeca odgojne skupine Cvjetići, još jednom održali predstavu Petar Pan za predškolu i djecu našega grada, a dvorana je bila premalena za sve koji su došli vidjeti te bodriti male i simpatične Cvijetiće. Oni su im se odužili na najljepši mogući način – svojom glumom, poput pravih, velikih glumaca.


Svakako treba istaknuti da su predstavu osmislila djeca uz pomoć i vođenje odgojiteljica Tatjane Salopek Pintar i Dijane Puškarić. Nagrađeni su velikim pljeskom u punoj dvorani. Ravnateljica vrtića Ivanka Turković, svima se zahvalila na trudu i suradnji, i zaželjela da se i za godinu dana opet okupe svi zajedno.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime