Kolindina pobjeda u Ogulinu

179

U 21 sat sva biračka mjesta u gradu Ogulinu su obrađena, tj. prebrojeni su glasovi na 22 biračka mjesta. Ogulinci su najviše glasova dali Kolindi Grabar-Kitarović koju podupire HDZ.

Kolinda Grabar-Kitarović osvojila je 35,78 % glasova, nakon nje slijedi Zoran Milanović s 31,69% te Miroslav Škoro s 20,47 %.

Nakon obrade 100 % biračkih mjesta u Ogulinu zamolili smo predsjednike gradskih organizacija HDZ-a i SDP-a, glavnih podupirućih stranaka vodećih kandidata, za komentar rezultata u Gradu Ogulinu.

-U prvom redu bih se želio zahvaliti svim građanima koji su svoj glas dali Kolindi Grabar-Kitarović. Naša je kandidatkinja pobjednica izbora u Ogulinu i u drugom nas krugu očekuje sraz sa Zoranom Milanovićem. Ne sumnjam da ćemo iznaći mudrosti i za dva tjedna podržati našu predsjednicu u još jednom mandatu – rekao je predsjednik Gradske organizacije HDZ-a Tomislav Lipošćak i još jednom zahvalio svim biračima, članovima i simpatizerima Hrvatske demokratske zajednice u Ogulinu.

Dalibor Domitrović, predsjednik gradskoga SDP-a prvotno je odgovorio da je zatečen pitanjem i zamolio nas da ga nazovemo za 15-tak minuta kako bi pomnije vidio rezultate, koje, kako je rekao, nije stigao proučiti. Nažalost, kasnije nakon dva poziva njegov mobilni telefon nije nam više bio dostupan.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime