Ogulinski HDZ je večeras završnom klauzurom zaključio kampanju za drugi krug predsjedničkih izbora pred više od 150 prisutnih, u dvorani POU-a u Ogulinu.  

Uz dužnosnike i članove ogulinskoga HDZ-a prisutni su bili predstavnici općinskih organizacija Josipdola, Tounja, Plaškoga i Saborskoga te predsjednik županijske organizacije HDZ-a Karlovačke županije Damir Jelić i glavni tajnik HDZ-a Karlovačke županije Darko Bebić.

Prisutnima se na početku obratio predsjednik ogulinskog HDZ-a i dopredsjednik Županijske organizacije Tomislav Lipošćak. Pozvao je na zajedništvo i ponovio da u nedjelju biramo između dva različita svjetonazora i dva različita pogleda na Hrvatsku.

Biramo želimo li biti dio čvrstoga srednjoeuropskog okvira utemeljenog na tradicionalnim kršćanskim vrijednostima ili dio “regiona” kamo nas neki uporno žele smjestiti. Biramo između države koja nije “slučajna” i koja svoje temelje vidi i definira na Domovinskom ratu, koji nije bio građanski – rekao je Lipošćak.

Prisutnima su se obratili i Damir Jelić te Darko Bebić, uz kratku analizu izbora i očekivanja u 2. krugu. Također su pozvali na zajedništvo, a ne podjele – jer bira se smjer kojim želimo ići idućih 5 godina.

Podsjetili su na veliku izlaznost u Karlovačkoj županiji te podršku građana Ogulina Kolindi Grabar-Kitarović u prvome krugu, što pokazuje želju naroda u srcu Hrvatske, da sudjeluje u onom što je demokracija, a to su izbori.

Poslan je otvoreni poziv svima da se pridruže i nastave  služiti jedinoj domovini Hrvatskoj i u što većem broju izađu 5. siječnja na drugi krug izbora i podrže Kolindu Grabar-Kitarović.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime