Beljak je na skupštini HSS-a rekao kako je njegov prijatelj Zoran Milanović dvije godine trpio šator šačice pijanaca u Savskoj. -Da sam bio ministar ili premijer to nepoštivanje zakona, ustava, propisa ne bi trpio 24 sata – rekao je Beljak i napomenuo kako nema hrvatskog generala koji nije multimilijuner.

U četvrtak je u Kalniku održana Programska skupština Gradske organizacije HSS-a Križevci i Općinske organizacije HSS-a Općine Kalnik, a prisutnima se obratio i Krešo Beljak.

-Je li Čermak taj poznati hrvatski poduzetnik, a koristio je poziciju generala. Krstičevićeve firme rade za ministarstvo. Svi su vezani – istaknuo je Beljak.

Istaknuo je prijateljstvo i partnerstvo sa SDP-om i Milanovićem koje je ključno na državnoj razini da HDZ napokon izgubi izbore. Razlog je to i zašto ga napadaju mediji, radi bedastoće, kako je nazvao svoju izjavu o ubojstvima UDBE, smatra Beljak.

-Pri kraju su sporazumi sa SDP-om i imat ćemo 15 mjesta na listama i to je praktički pri kraju i imat ćemo blok koji preuzima odgovornost za budućnost Hrvatske – istaknuo je na kraju HSS-ov čelnik.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime