Na inicijativu zamjenice župana Vesne Hajsan Dolinar, u Uredu župana Karlovačke županije je u ponedjeljak, 3. veljače, održan sastanak s ciljem sustavnog uvođenja predškolskog odgojno – obrazovnog programa (vrtića) u svim jedinicama lokalne samouprave u Karlovačkoj županiji.

Tema sastanka bila je analiza svih potrebnih predradnji i aktivnosti za uspostavu i organizaciju rada predškolskog programa (vrtića) u općini Krnjak. Sastanku su uz zamjenike župana Vesnu Hajsan Dolinar i Mirka Martinovića nazočile i pročelnica Upravnog odjela za školstvo Marija Medić, pročelnica Upravnog odjela za hrvatske branitelje i zdravstvo Maja Vučinić – Knežević te ravnateljica OŠ Katarine Zrinski Krnjak Željka Stojković.

Na sastanku je dogovoreno da se u ovoj godini urede nova kuhinja i blagavaonica pri OŠ Katarine Zrinski Krnjak, kako za potrebe učenika tako i za potrebe vrtića. Nedostatna sredstva za konačno uređenje prostora vrtića kandidirat će se na natječaj Ministarstva demografije, obitelji, mladih i socijalne politike. Ovo je još jedna vrijedna inicijativa iz županijskog programa “407 za 047” u cilju demografske obnove prostora naše županije.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime