11

Dobre vijesti stižu nam iz Doma za starije i nemoćne “Biskup Srećko Badurina”.  Na jučerašnjem sastanku ravnateljica Doma Nataša Vučković – Ivošević razgovarala je sa zamjenicom župana Vesnom Hajsan – Dolinar o projektima Doma, odnosno fazama u kojima se isti nalaze. Ovakvi sastanci redovita su praksa i Karlovačka županija kao partner u velikoj mjeri pomaže i sudjeluje u aktivnostima koje se provode. Ravnateljica je naglasila da se kroz četiri projekta, u kojima je Dom nositelj, osigurava oko 10 milijuna kuna. Sastanku je prisustvovao i ogulinski saborski zastupnik Tomislav Lipošćak.

U svim projektima Karlovačka županija pojavljuje se kao partner uz sudjelovanje Centra za socijalnu skrb iz Ogulina i Opće bolnice i bolnice branitelja Domovinskog rata Ogulin na pojedinim projektima. Riječ je o projektima Zaželi (1.273,000,00 kn), Pružimo ruke zajedništvu (1.500,000,00 kn) – u sklopu Širenja mreže socijalnih usluga u zajedniciŠirenje mreže socijalnih usluga u svrhu podrške procesu deinstitucionalizacije na području Karlovačke županije (7.074,000,00 kn) i Zapošljavanje osoba s invaliditetom.

Veliki su ovo projekti koji će zasigurno u budućnosti doprinijeti poboljšanju u radu Doma, ali i razini socijalne skrbi i skrbi za starije i nemoćne na našim prostorima!

U telefonskom razgovoru ravnateljica Nataša Vučković – Ivošević otkrila nam je da se planira i kompletna rekonstrukcija zgrade te mogućnost novih zapošljavanja. Detaljnije o svemu čitajte idući tjedan kada donosimo veliki razgovor o projektima i planovima ove ustanove!

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime