1 20200210 112316 001

U ponedjeljak, 10. veljače, službeno je otvorena nova zgrada Dječjeg vrtića Bambi u Lasinji.

Svečanosti otvorenja nazočili su državni tajnik u Ministarstvu za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku Ivica Bošnjak, pomoćnik ministrice znanosti i obrazovanja Momir Karin sa suradnicama, župan Karlovačke županije Damir Jelić sa zamjenicama Martinom Furdek – Hajdin, Vesnom Hajsan – Dolinar te zamjenikom Mirkom Martinovićem, načelnik Općine Lasinja Željko Prigorac sa suradnicima i ravnatelj OŠ Antun Klasinc Lasinja Mario Crnolatec.

Novi vrtić pohađat će 20 djece, a kojem će Karlovačka županija pokrivati troškove održavanja. Preko javnog poziva MDOMSP Lasinja je osigurala 100.000,00 kuna za pokrivanje troškova održavanja i razvoja predškolske djelatnosti u 2020. godini.

Zamjenica župana Vesna Hajsan – Dolinar uručila je poklone Karlovačke županije i GBB tvrtke iz Bubnjaraca, romobile, kacige i štitnike za djecu u vrtiću. Na kraju svečanosti, svećenik je blagoslovio prostor i zaželio uspješan rad vrtića. Ovo je još jedna iznimno važna mjera za podizanje standarda stanovništva i demografski oporavak ovog prostora.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime