Ogulin.eu Večer s autorom trilogije "Peta dimenzija" u GKČ Ogulin

26. veljače, u 19 sati održat će se književna večer s autorom trilogije “Peta dimenzija” Tomislavom Beronićem u organizaciji Gradske knjižnice i čitaonice Ogulin.


Autor će posebno predstaviti treću knjigu “Vrijeme snova”, te zvučne knjige “Peta dimenzija” i “Tajanstveni tekton” snimljene u suradnji s članovima Udruge slijepih USKA.


Posjetitelji će moći razgledati i izložbu grafika Zdravka Valentina Novosela kojima je ilustrirana trilogija “Peta dimenzija”.
Knjige su dostupne po promotivnim cijenama, a autor će ih potpisivati nakon predstavljanja.

Kombinirajući spisateljsku vještinu s tehničkim znanjima, povijesnim istraživanjima i duhovnom znatiželjom, Tomislav Beronić konstruirao je intrigantan znanstveno-fantastični roman koji je nagradom publike Artefakt na prošlogodišnjem RIKON-u. “Peta dimenzija” čitatelja vodi na istraživanja po najatraktivnijim povijesnim destinacijama Europe i svijeta jer glavna junakinja pronalazi tektonske portale u Švedskoj, u Jeruzalemu te u Ninu kod Zadra. Ulazak u dimenziju izvan prostorvremena istodobno omogućuje komunikaciju s najutjecajnijim osobama epoha – Isaacom Newtonom, Hypatijom, Ibn Sinom, Jeshuom… 

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime