19. 2. u Ogulinu webinar, javno savjetovanje za dokumente: Strategija Karlovačka županija – Pametna županija i Akcijski plan

92

Sukladno provedbi javnog savjetovanja za dokumente Strategija Karlovačka županija – Pametna županija i Akcijski plan kojim se planiraju prioritetne aktivnosti za sljedeće tri godine, u svih 5 gradova Karlovačke županije, u suradnji s izrađivačima Strategije tvrtkama Infodom i Infocumulus i jedinicama lokalne i regionalne samouprave, održat će se javne tribine putem kojih će se građanima predstaviti projekt izrade Strategije Karlovačka županija – Pametna županija.

Koristeći se digitalnim tehnologijama, Karlovačka županija nastoji svakodnevne aktivnosti učiniti što produktivnijima i time stvoriti povoljnu klimu za gospodarski rast, ali i kvalitetniji i privlačniji život.   

Osim toga, stanovništvu gradova i općina, pružit će se mogućnost postavljanja pitanja i davanje prijedloga autorima dokumenata, kao i predstavnicima gradske i općinske vlasti, bilo s mjesta održavanja online tribine ili bilo kojeg drugog mjesta, putem interneta.  


Webinar će se održavati 20. veljače, u vremenskom periodu od 17:00 do 19:00 sati. u prostorijama Gradske knjižnice i čitaonice Ogulin, na kojima sudjeluju i općine Josipdol, Plaški, Saborsko i Tounj.

Pozivaju se zainteresirani građani da u navedenom terminu webinar prate putem prijave na – https://ilba.adobeconnect.com/kz

Dodatne informacije možete pronaći u dodatnom priopćenju Karlovačke županije koje možete preuzeti ovdje.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime