Zapovijedi Stožera CZ Karlovačke županije

444
Stožer CZ

Zbog situacije s koronavirusom SARS-COV-2 Stožer CZ objavio je zapovijedi koje se tiču sportskih, amaterskih kulturno-umjetničkih djelatnosti, ugostiteljskim djelatnostima, trgovačkim centrima i trgovinama hranom.

Do daljnjega se obustavljaju sve aktivnosti svih sportskih klubova i amaterskih kulturno-umjetničkih djelatnosti na području Karlovačke županije, a što se odnosi na zatvaranje svih sportskih objekata, odgoda svih dogovorenih utakmica, svih treninga, svih proba i predstava.

Na snazi je i zabrana organiziranja i prijevoza na gostovanja svih klubova i amaterskih kulturno-umjetničkih djelatnosti da se preporučuje klubovima da od svojih Saveza zatraže odgode svih utakmica i i svih natjecanja do daljnjega.

Svi ugostiteljski objekti i objekti uslužnih djelatnosti moraju ograničiti broja ljudi koji su istovremeno u objektu na način da su međusobno udajeni 1 m. Potrebno je pojačati čišćenje i dezinfekciju prostora, a na ulazima postaviti sredstva za dezinfekciju ruku.

Trgovački centri, trgovine hranom i živežnim namirnicama moraju otvoriti dovoljan broj naplatnih mjesta kako se ne bi stvarala gužva te da se omogući držanje razmaka od 1 m između ljudi. preporuča se dodatna dezinfekcija blagajni, košarica i kolica.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime