foto: NK Osijek

Stadion na Pampasu isticat će se i po luksuznim sadržajima koji su jedinstveni za prilike u Prvoj HNL poput tzv. sky boxova, champagne loungea, pogotovo saune i jacuzzija koji će prvenstveno biti u službi kluba, odnosno igrača, a iz kojih će za vrijeme utakmica gledatelji također moći pratiti zbivanja.

Pandemija ipak nije utjecala na nastavak gradnje Pampasa u Osijeku koja je nastavljena prema planu. Na obali Drave počela se nazirati okosnica najmodernijeg nogometnog zdanja u Hrvatskoj. Podignuti su nosači na istočnoj tribini čime se klub pohvalio fotografijama na društvenim mrežama.

Osječka nogometna arena s 12.900 potpuno natkrivenih mjesta koji će se u perspektivi moći proširiti na 15.000 po mnogo čemu bit će posebna u Hrvatskoj. Ulazit će se na razinu terena, a navijači će nogometašima puhati za vrat jer prvi redovi tribina bit će udaljeni samo 5-6 metara od igrališta. Pritom, prva dva reda tribina bit će luksuzna mjesta s posebnom cijenom ulaznica, dok će se iznad zadnjeg reda tribina nalaziti tzv. sky promenada na kojoj će gledatelji imati gastroponudu, a istovremeno će moći neometano pratiti utakmicu.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime