Jučer je testirano 30 osoba i svi nalazi su pristigli negativni (ukupno testirano 1359). U OB Karlovac hospitalizirane su 2 osobe zaražene koronavirusom, trenutno je 1 osoba u Zagrebu na liječenju, 8 osoba se liječi kod kuće u izolaciji. Jedna osoba je do sada preminula, a 19 osoba je do sada izliječeno.  

Sve na vrijeme poduzete sigurnosne mjere u zdravstvenim ustanovama u Karlovačkoj županiji pokazuju svoje dobre rezultate. Nema niti jednog zaraženog zdravstvenog djelatnika, a također se nije dogodio prijelaz infekcije sa pacijenata na liječnike u zdravstvenim ustanovama.

U svim domovima zdravlja na području Karlovačke županije stanje je i dalje uredno te se rad odvija u predviđenom opsegu i načinu uz primjenu propisanih mjera zaštite.

Povećao se broj pacijenata u ordinacijama koji se propuštaju uz zadane zaštitne mjere. Laboratoriji bilježe sve veći broj zaprimljenih uputnica te je izvjesno da se zdravstveni sustav priprema za rad u punom opsegu.

Građani se i dalje savjesno pridržavaju mjera samoizolacije te djelatnici PU Karlovačke nisu zabilježili u protekla 24 sata niti jedno kršenje te mjere.        

Stožer CZ Karlovačke županije i dalje je u stalnom kontaktu te će o svim informacijama izvještavati javnost.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime