Od 11. svibnja Dječji vrtić “Bistrac” Ogulin kreće s radom. Osmero djece krenuti će u vrtić u dvije odgojne skupine. S organizacijom rada upoznala nas je ravnateljica Vrtića Ivanka Tukrović.

Među roditeljima korisnicima usluga provedena je anketa o potrebi  smještaja njihove djece u Vrtić. “Rezultati ankete govore da je osmero roditelja izrazilo potrebu za zbrinjavanjem djece u Vrtić. Sukladno tome organizirati će se rad u dvije odgojne skupine, svaka po četvero djece. Sa njima će raditi četiri odgojitelja predškolske djece, te ostale službe u vrtiću koje su potrebne za odvijanje odgojno obrazovnog rada”, kazala nam je Ivanka Turković.

Ravnateljica napominje kako su roditelji i zaposlenici upoznati sa svim mjerama i protokolima koje treba poštivati te da je rad i smještaj djece organiziran prema strogim uputama HZJZ, a sve u cilju suzbijanja  pandenije.

Roditelji čija djeca su svibanj ostala kod kuće tj. neće krenuti u  vrtić biti će oslobođena plaćanja usluga vrtića, dok će roditelji  čija djeca će krenuti  za tri tjedna platiti 450,00 kuna. 

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime