Turistička zajednica grada Ogulina raspisala je natječaj za stručnog suradnika za marketing i knjigovodstveno-računovodstvene poslove.

Opet do trenutka pisanja ovoga teksta natječaj nije bio objavljen na stranicama grada Ogulina, Hrvatskog zavoda za zapošljavanje ili na nekoj od velikih tražilica poslova tipa Moj posao i Posao.hr stoga se nadamo da ćemo barem ovim putem bolje informirati Ogulince kako bi se prijavili na natječaj kao što je bio slučaj i sa natječajem u SKG-u.

Natječaj je objavljen u petak 8. svibnja na službenim stranicama Turističke zajednice i otvoren je do petka 15. svibnja. Prema tekstu natječaja priliku za posao na neodređeno vrijeme imaju svi oni koji su završili četverogodišnju srednju školu.

Kandidati koji zadovoljavaju uvjete možda će morati proći intervju u svrhu provjere sposobnosti i interesa bitnih za obavljanje poslova radnog mjesta.

Za intervju se mogu pripremiti koristeći Statut Turističke zajednice grada Ogulina i proučavanjem turističke ponude grada Ogulina.

Prema natječaju potrebno je i poznavati rad na računalu, služiti se barem jednim svjetskim jezikom, imati najmanje godinu dana radnog iskustva u struci koja odgovara poslovima radnog mjesta te položen stručni ispit za rad u turističkom uredu, a ako ga kandidat nema obvezan ga je položiti u roku godinu dana.

Detalje natječaja možete pročitati u cjelovitom tekstu natječaja u prilogu.

Cjeloviti tekst natječaja za radno mjesto

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime