Ogulin.eu Počela politička borba za svaki glas

Zahuktava se politička scena. Medijsku buru podignuo je intervju predsjednika HSS-a Kreše Beljaka u kojem govori o pokušaju okupljanja široke koalicije protiv HDZ-a.

Naslovnica koja je uzburkala javnost. Večernji tvrdi da je Krešo Beljak izjavio da je u dogovoru s SDP-om suradnju nudio i MOST-u. No ono što je predsjednik HSS-a navodno rekao – ubrzo je porekao.

– Koalicija RESTART nikad nije vodila pregovore s MOST-om, niti sam izjavio da sam im, po prethodnom dogovoru s predsjednikom SDP-a, nudio suradnju. Razne konstrukcije na tu temu neću dalje komentirati, rekao je Krešo Beljak. 

Nedugo zatim, sličnu je izjavu dao i predsjednik SDP-a koji također odbacio sve navode i krivnju prebacio na novinare.
– Objava Večernjeg lista je laž, a to je demantirao i Krešo Beljak i prema tome tu je sve jasno i više nemam potrebu to komentirati, poručio je Davor Bernardić

Prozvane novine ubrzo su objavile audiozapis spornog intervjua:

“U tom smislu sam ja i predlagao i Bernardić se s time složio da se pozovu, govorimo u vremenu od prije mjesec dana, čak i Most i sve sve moguće ideološki različite pozicije, a kojima je zajednički nazivnik da su protiv HDZ-a”.

Da im nikakav ulazak u politički savez protiv HDZ-a nije nuđen, tvrde u Mostu i dodaju: sve je to dio specijalnog medijskog rata protiv nas.

– Informacije koje su potpuno netočne. ne znam koji je njihov cilj i jesu li plasirane u dogovru s Andrejem Plenkovićem. Znamo da je Krešo Beljak već jednom pomogao Andreju Plenkoviću sa pet potpisa tako da ne znam tko ih plasira, ali zanimljiva se igra- igra, rekao je Nikola Grmoja, politički tajnika MOST-a.

A igra se, izgleda, tek zahuktava. I prije objave datuma izbora jasno je da slijedi politička borba svim sredstvima – za svaki glas.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime