Domovinski pokret Miroslava Škore napustio je jedan od osnivača stranke. Radi se o jednom od najpoznatijih vinara Zlatne doline Ivi Enjingiju iz Hrnjevca pokraj Kutjeva.

U vrijeme osnivanja stranke je među ostalim objavljeno da je Enjingiju u najužem izvršnom tijelu stranke, te među njenim osnivačima. Međutim, ovih  dana se neslužbeno saznaje da je on proteklog tjedna donio odluku o napuštanju stranačke dužnosti i stranke Domovinski pokret Miroslava Škore.

Razlog je, navodno, njegovo nezadovoljstvo koalicijskim partnerima s kojima Škoro u ovo predizborno vrijeme dogovara zajednički nastup na izborima za hrvatski parlament.

“Imao sam nadu da nešto žele promijeniti za boljitak naše Hrvatske, no vidim da se tamo okupila samo ekipa koja traži političko uhljebništvo”, rekao je Enjingi te dodao kako je ustvrdio da Domovinski pokret više nije politička opcija s kojom se on želi poistovjetiti.

Inače, Škoro i Enjingi su dugogodišnji znanci jer je Enjingi sudjelovao u organizaciji festivala Zlatne žice Slavonije u Požegi početkom devedesetih, kada je na toj priredbi Miroslav Škoro započeo svoju glazbeno-umjetničku karijeru, piše Požega.eu.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime