Nakon radova na vodovodu na 5 lokacija u gradu ostao je raskopan kolnik, bez asfalta i  bez prometne signalizacije koja bi upozorila na moguće oštećenje vozila te da se promet ne odvija nesmetano u oba smjera.

Vodovod i kanalizacija Ogulin izvodi radove na vodoopskrbnom sustavu.  Radovi se vrše na 5 lokacija u gradu odjednom.

Predviđeno je da izvođač izvede radove na svih 5 lokacija u vremenu od cca 15 radnih dana (3 tjedna) no radovi traju još od travnja.

Za to vrijeme privremena prometna signalizacija seli s lokacije na lokaciju jer je najavljeno da kad se dovrše svi planirani radovi na pojedinoj lokaciji, tamo će biti omogućen normalan promet.

No radovi su se odužili, rupe zbog kiše postaju sve dublje i trenutno se promet na raskrižju u gradu, a pogotovo na onima kod Lidla i Hačka ne može odvijati nesmetano u oba smjera. Vozači nerjetko prelaze u suprotni trak. Radovi se trenutno vrše na Sv. Roku, signalizacija je preseljena tamo, a na raskrižjima na Frankopanskoj su ostale samo rupe od uklonjenoga asfalta.

Radi se o najprometnijim raskržjima u gradu na kojima se i bez radova stvaraju gužve zbog blizine dječjeg vrtića i ulaska u Lidl.

Ako se još nastavi kasniti, s već sad prekoračenim rokom za izvršavanje radova, rupe se trebaju hitno nasipati te upozoriti vozače, tj. postaviti signalizaciju.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime