Ivica Porubić – Bajs (HDZ)

Za vrijeme trajanja Aktualnog sata na posljednjoj sjednici Gradskog vijeća Grada Ogulina HDZ-ov Ivica Porubić – Bajs uputio je gradonačelniku Domitroviću pitanje koje je izazvalo dosta zanimanja i reakcija i nakon same sjednice.

Pozivajući se na navode iz Izvješća o radu gradonačelnika, u kojem se spominje kako je u Stambeno komunalnom gospodarstvu Ogulin (SKG) smanjena uporaba privatnih automobila u službene svrhe, pitao je gradonačelnika da li je istina da je povećana uporaba službenih automobila u privatne svrhe?

“Za vrijeme produženog vikenda, a prema informacijama i upitima dobivenim od nekoliko građana, službeno vozilo SKG-a korišteno je u privatne svrhe i oštećeno je uslijed nevremena tj. tuče. Na vozilu je načinjena šteta i hoće li netko preuzeti odgovornost i snositi posljedice za nastalu štetu” – precizan je bio Porubić.

Gradonačelnik je odgovorio kako će tražiti pisani odgovor od SKG-a i da će, ukoliko je informacija točna, netko za to i odgovarati. Kako neslužbeno doznajemo, već je idućeg dana ovaj upit izazvao dosta “nemira” u SKG-u i provjeravali su se putni nalozi službenih vozila. Očekujemo odgovor gradonačelnika i pojašnjenje situacije.

Izjavu smo tražili i od vijećnika Porubića (HDZ), koji nam je u telefonskom razgovoru kratko rekao: “S nestrpljenjem očekujem odgovor na postavljeno pitanje i nakon toga ću se očitovati i vrlo rado upoznati i javnost s okolnostima koje su bile povod pitanja.”

Neslužbeno saznajemo kako se u krugovima u SKG-u već priča da se riječ, ni manje ni više, nego o direktorici SKG-a. No ne oslanjajući se na šuškanja preostaje nam ipak čekati službeni odgovor.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime