Liposcak

Na izbornoj listi HDZ-a u 7. izbornoj jedinici i ovaj će put biti Ogulinac Tomislav Lipošćak. Sjednica Predsjedništva i Nacionalnog vijeća HDZ-a završila je jučer oko 22 sata, nakon čega je predsjednik stranke Andrej Plenković objavio da su usuglašene sve liste za parlamentarne izbore.

Kako još uvijek neslužbeno doznajemo, u sedmoj izbornoj jedinici nositelj će biti Tomo Medved, a iza njega slijede Tomislav ĆorićNada MurganićDavor Ivo StierTomislav KlarićJosip SalapićDomagoj Ivan MiloševićNikolina BrnjacMarija JelkovacMajda BurićTomislav MastenTomislav LipošćakVladimir Iviček i Maja Grba Bujević. Službenu potvrdu lista i sastav svih ostalih saznat ćemo u tijeku današnjeg dana.

Za komentar smo zamolili dosadašnjeg saborskog zastupnika Tomislava Lipošćaka, koji nam je u kratkom telefonskom razgovoru rekao: “Iznimna mi je čast i zadovoljstvo i ovaj put biti kandidiran na listi HDZ-a u 7. izbornoj jedinici. Na listi se nalaze uistinu respektabilna imena, većinom je riječ o aktualnim ili bivšim ministrima, državnim tajnicima i dužnosnicima. Listu predvodi naš ministar i potpredsjednik stranke Tomo Medved i naravno da očekujem da uspjeh neće izostati budući da je listom pokriven uistinu širok spektar ljudi i da će birači imati koga birati i izabrati!”

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime