asopis Ogulin.eu 1

Objavljen je i podijeljen prvi broj besplatnoga časopisa Ogulin.eu. Možete ga pregledati ovdje

Kao što smo napisali i u riječi urednika našega prvog broja, tiskani je to primjerak nastao odabirom digitalnih članaka portala Ogulin.eu koji su objavljivani unazad nekoliko mjeseci.

Portal je pokrenut kako bi se pružio i „drugi pogled“, druga stvarnost, otvorilo medijskoga prostora događanjima, osobama, udrugama koje ga u zadnje vrijeme nisu imale, kako bi se čula drugačija mišljenja i stajališta, vrijednost i svjetonazori. Ta nas je misao vodila i u radu na časopisu.

Naš ćemo rad razvijati i nadograđivati kako bi informirali građane i o tome što se događa u manjim mjestima ogulinskoga kraja, u mjesnim odborima, što rade poljoprivrednici, sportaši, rekreativci, političari, vjernici, tko radi, kako radi. Iako se trudimo sve saznati na vrijeme, ponekad nam je to onemogućeno jer ne dobijemo uvijek pozivnicu ili službenu informaciju. Usprkos tome težimo da se za svakoga pronađe ponešto.

Da nema korone sada bismo se zabavljali nogometom, no s obzirom da je Euro otkazan, Ogulincima je sve zanimanje usmjereno na koronu i naravno politiku i nadolazeće nam izbore. Stoga naš prvi broj uglavnom prati istu tematiku.  Odabrani članci tek su djelić našega dosadašnjeg rada koji možete pratiti na portalu Ogulin.eu. S vremenom ćemo nastojati povećati broj vijesti prenesenih u tiskani oblik, a do tada, s nečime se mora početi!

1 KOMENTAR

  1. Odlično! Za one babe i dede koji nemaju Fejzbuka i ne prate vijesti po portalima. Nije ih puno ali i odlična priprema oporbe za slijedeće lokalne izbore.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime