Cijeli tjedan u Ogulinu temperatura će biti oko 30 °C. Olakšanje nećemo osjećati ni tijekom noći jer temperature u prosjeku neće pasti ispod 22 °C. Pogled na graf osjeta ugode DHMZ-a već izaziva neugodu i govori da bi se najbolje osjećali bez odjeće.

Prognostičari su za danas najavili veliku opasnost od toplinskog vala koji može utjecati na zdravlje. Veći dio dana biti će sunčano i vruće, prognoza je DHMZ-a za danas.

Da temperature neće biti ugodne vidljivo je po grafu ugode koji je objavio DHMZ, a koji govori da je trenutno što manje odjeće to bolje!

Ogulin.eu Danas prvi toplinski val ove godine: 30°C u hladu, a ispod 22°C ni preko noći

U Ogulinu je već u 10 sati izmjereno 26,6 °C. Cijeli tjedan očekuju nas dnevne temperature oko 30 °C.

Ogulin.eu Danas prvi toplinski val ove godine: 30°C u hladu, a ispod 22°C ni preko noćiDržavni hidrometeorološki zavod objavio je upozorenja za cijelu zemlju, a u subotu su crvena upozorenja objavljena za Knin, Split i Rijeku. Tada se, naime, očekuje vrhunac toplinskog vala koji će trajati najmanje do ponedjeljka. Zbog toplinskog vala, narančasti alarm je na snazi diljem obale.

Izdana su brojna upozorenja kako zbog vrućina, tako i zbog mogućih olujnih nevremena, a koja se očekuju na kopnenom području. Tamo će biti nestabilno i treba računati na pljuskove, a lokalno i na pokoje nevrijeme, osobito u četvrtak i petak.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime