Ogulin.eu Veliki preokret NK Ogulina, poraz NK Dobre. Oštarije i Plaški osvojili bodove

Odigrane su utakmice drugog kola u dvije županijske nogometne lige.

‘Zeleni’ iz Gornjeg Mekušja su u Svetom Petru otišli na odmor s minimalnom 1:0 prednošću nad domaćom Dobrom, no u nastavku su se raspucali, postigli još pet pogodaka i visokom 6:0 pobjedom zasjeli na vrh ljestvice. Uvjerljiva je bila i Duga Resa 1929, koja je na svom stadionu već nakon prvih 45 minuta imala 3:0 nad Croatijom ’78, a u nastavku je još jednim pogotkom potvrdila pobjedu (4:0). Na Turnju je bilo puno neizvjesnije. Korana je na odmor otišla s vodstvom 1:0, Ilovac je u nastavku poravnao, ali Turanjčani su ipak došli do pobjedničkog pogotka i nova tri boda (2:1).

Ogulin preokrenuo 0:2

Veliki preokret vidjeli su gledatelji u Rečici. Domaća Mladost je nakon prvih 45 minuta vodila 2:0 protiv Ogulina, ali je u nastavku posustala, Ogulinci su napravili preokret i na koncu slavili rezultatom 3:2. Vojnić ’95 je na svom terenu došao do prve ovosezonske pobjede savladavši Zrinskog iz Ozlja s 2:1.

Ogulin.eu Veliki preokret NK Ogulina, poraz NK Dobre. Oštarije i Plaški osvojili bodove

Oštarijama 3 boda, Plaškom 1 bod

Nakon današnjih utakmica 2. kola Druge županijske lige Vrlovka i Šišljavić jedini su zadržali maksimalni učinak. Kamanjčani su na svom igralištu nadigrali Frankopan s 3:1, a Šišljavićaki su istim rezultatom u Vojniću slavili nad Petrovom Gorom.

Oštarije su na svom travnjaku s 2:1 osvojile bodove protiv Mrežnice, Draganić i Cetingrad su odigrali bez pogodaka, Plaški i Kupa su podijelili bodove odigravši 1:1, a istim rezultatom podjelu bodova vidjeli su gledatelji jučer u Mostanju u ogledu Barilovića i novigradske Dobre.

Ogulin.eu Veliki preokret NK Ogulina, poraz NK Dobre. Oštarije i Plaški osvojili bodove