Hajduk Poljud panorama CC by 3.0 1
By Ballota – Own work, CC BY 3.0

Nakon reprezentativne pauze, s povratkom HNL-a, danas se igra najveći hrvatski derbi. Hajduk i Dinamo igraju na Poljudu s početkom u 19.05 sati.

Nakon tri kola Prve HNL Dinamo je na vrhu ljestvice s 9 bodova, koliko ima i Gorica, dok je Hajduk treći s dva boda manje. Hajduk bi pobjedom mogao preuzeti prvo mjesto.

– Bitno je da su nam se svi igrači vratili zdravi iz reprezentacije. Neki su dobili sitne udarce, ali nije to ništa što bi ih poremetilo i izbacilo iz konkurencije za utakmicu protiv Hajduka. Dakle, brojčano smo dobro popunjeni, kazao je trener i sportski direktor “Modrih” Zoran Mamić.

– Svi reprezentativci vratili su se živi i zdravi, a igrači koji su ostali u Splitu odradili su dobar posao, pokazali su volju i moram ih pohvaliti. Nedostaju nam ozlijeđeni Teklić Simić, te Jairo zbog crvenog kartona, rekao je u najavi trener HajdukaHari Vukas.

Utakmica se igra pred praznim tribinama, tek od 18. rujna navijači će opet moći na hrvatske stadione, potvrdio je jučer Izvršni odbor Hrvatskog nogometnog saveza.

Glavni sudac utakmice je Ivan Bebek.

Mogući sastavi:

HAJDUK: Posavec, Todorović, Dimitrov, Vušković, Čolina, Jurić, Nejašmić, Jradi, Caktaš, Gyurcso, Diamantakos

DINAMO: Livaković, Stojanović, Theophile, Dilaver, Leovac, Ademi, Jakić, Kastrati, Ivanušec, Oršić, Petković

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime