Ogulin.eu Predsjednik Zajednice sportova Karlovačke županije Želimir Feitl dobio novi mandat

Izborna sjednica Skupštine Zajednice sportova Karlovačke županije za mandatno razdoblje od 2020. do 2024. godine održana je u danas u Sportskoj dvorani na Rakovcu.

Na sjednici je izabrano novo vodstvo županijskog sporta. Dosadašnji predsjednik Želimir Feitl bio je jedini kandidat za predsjednika i dobio je novi mandat od četiri godine. Za dopredsjednike izabrani su Marko Benić iz Duge Rese, Željko Šančić iz Karlovca i Željko Tonković iz Ogulina.

Uz predsjednika i tri dopredsjednika, u Upravni odbor izabrani su Boris Grgurić, Tomislav Kuzman, Snježana Podvinski, Marina Starešinčić, Nikica Sminderovac, Ivona Škalamera i Zdravko Štedul. U Nadzorni odbor izabrani su Marijana Graho Baćurin, Dario Keča, Branko Šavor, Vesna Pogačić i Iva Zlatić.

Predsjednik Želimir Feitl izabran je za predstavnika Zajednice sportova Karlovačke županije u Skupštini Hrvatskog olimpijskog odbora. Želimir Feitl najavio je da očekuje da će se popraviti financije, koje su u ovoj godini narušene.

-Zahvaljujem se na ponovnom izboru, nadam se da će ovaj izabrani Upravni odbor zajedno sa mnom u ovom idućem razdoblju polučiti još bolje rezultate nego do sada. Očekujem da ćemo vjerojatno taj proračun, koji je narušio naše financije, popraviti. Nadam se da ćemo u sljedećem razdoblju, ako se riješimo korone, imati puno više optimizma za sport u županiji, rekao je Feitl.

U ime Karlovačke županije skupu su prisustvovali zamjenica župana koja obnaša dužnost župana Martina Furdek Hajdin i županijski pročelnici Marija Šćučac i Kristijan Čujko. Sjednici je bio nazočan i pomoćnik glavnog tajnika Hrvatskog olimpijskog odbora Siniša Krajač.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime