118053634 185295579675858 3872516880596796383 n

David Stipetić naš je Ogulinac koji je sreću potražio u Zagrebu. Danas je uspješni fitness trener s velikim brojem klijenata. Njegov rad i savjete mnogi prate na njegovoj Facebook stranici David Stipetic Fitness, a od danas će to biti moguće i na našem portalu. Za početak odabrali smo temu odabira trenera. O ovome uglavnom malo ili uopće ne razmišljamo, a tajna uspjeha počinje upravo na toj prvoj stepenici.

KAKO ZNATI KOJI JE TRENER ZA VAS?

Odlučite se napraviti pozitivnu promjenu u životu, krenete sami, ali shvatite da ipak trebate ne samo pomoć, nego i vodstvo. Trener je osoba koja ulazi u Vaš život, ona ili on moraju znati vaše navike, vaše bolesti, vaš posao. Ali kako odabrati tu osobu kada su društvene mreže prepune raznih programa raznih trenera. Odgovor je jednostavan – rezultat je jedino mjerilo uspjeha. Trener kojeg odaberete mora imati rezultat s klijentima.

ŠTO JE REZULTAT?

Rezultat je mjerilo napretka, postizanje nekog cilja i težnja ka tome. Nekome je rezultat izgubiti višak masnog tkiva, nekome ispraviti posturu, a svima je željeni rezultat kvalitetan život i život bez boli. Trener je osoba koja vas vodi ka tom rezultatu. Taj proces zahtjeva truda i rada s obje strane – trenerske i vaše. Vaš trener nije uz vas samo da broji ponavljanja i serije, ona ili on su tu da vas prate, korigiraju i postave u položaj. Vi ste njihova odgovornost i oni su tu radi vas. Odnos trener – klijent s vremenom postane više od poslovnog odnosa davatelja usluge i platitelja usluge. Na treninzima se družimo, razgovaramo, smijemo, a ponekad i plačemo. Sve je to normalno i ljudsko ponašanje. Zato pažljivo birajte osobu koja će vas trenirati i voditi jer Vi tu osobu puštate u svoj život. Znanje, stručnost i rezultat neka Vam uvijek budu na prvom mjestu, a za ostalo se vodite osobnim osjećajem. Bitno je da imate povjerenja i da se osjećate ugodno!

Napomena: stavovi iznešeni u ovom tekstu su autorovi i moguće je da isti ne predstavljaju stavove uredništva.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime