Mladez HDZ a darivanje 2

Uz pomoć donacija članova Mladeži HDZ-a, jedan predškolac, prvašica i učenica drugoga razreda iz Cerovnika s osmjehom će započeli ovu novu školsku godinu, a njihova obitelj s brigom manje.

Mladež HDZ-a Ogulin organizirala je i jučer provela humanitarnu akciju za pomoć obitelji troje djece na početku školske godine.

Na inicijativu predsjednice Mateje Luketić, ogulinska Mladež priključila se višegodišnjoj akciji Mladeži HDZ-a Karlovačke županije u kojoj na početku školske godine pomognu jednoj potrebitoj obitelji. Ogulinci su se priključili i među sobom prikupili novčana sredstva za pomoć obitelji s našega područja.

Za prikupljenih 2300 kuna kupljena je oprema za školu, topla obuća, hrana i higijenske potrepštine. Kao podrška i pomoć u predavanju sredstava pridružili su im se Matija Katić, predsjednik Mladeži Karlovačke županije i Dragan Rudančić voditelj UŠP Ogulin.

Iz Mladeži HDZ-a Ogulin kazali su da ih veseli što su još jednom akcijom u nizu mogli pomoći sugrađanima i da će nastaviti koristiti mogućnosti organizacije kako bi ostvarili jedan od glavnih ciljeva postojanja, a to je konkretni i humanitarni rad za bolji položaj mladih u našemu kraju.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime