Na Zabinom natječaju za podršku malim poduzetnicima u turizmu s originalnim proizvodima te za informiranje o neotkrivenoj turističkoj ponudi Hrvatske, među 15 odabranih nalazi se Hotel Frankopan i Pripovjedna ruta bajke Ogulin. Samo dvoje od 15, među kojima je Hotel Frankopan proglašeni su najbolji od najboljih i osvojili su veliku marketinšku kampanju.

Ogulin.eu Hotel Frankopan dobitnik velike nagrade Zabe, među 15 najboljih i Pripovjedna ruta bajke
Foto: Hotel Frankopan

Stručni žiri odabrao je pobjednike natječaja #prviput kojim Zagrebačka banka daje podršku malim poduzetnicima u turizmu. Odabrano je ukupno 15 najboljih. Dvoje od njih, Heritage Hotel Frankopan iz Ogulina i Ranč Ramarin nedaleko od Slavonskog Broda, osvojili su veliku marketinšku kampanju koja uključuje i TV spot, dok će ostali biti promovirani na digitalnim kanalima.

Želja nam je svima u Hrvatskoj otkriti brojne prirodne ljepote i znamenitosti bajkovitog Ogulina!

Ivana Jelić

“Oduševljena sam! Osjećam se jako sretno i zahvalno. Iako smo se dosta potrudili oko prijave, činjenica da nas je Zagrebačka banka odabrala za glavnu nagradu čini nas sve u hotelu iznenađenima i izuzetno ponosnima. Ova nagrada za nas i za Ogulin kao turističku destinaciju znači jako puno, pogotovo u ovim izazovnim vremenima za turizam i male poduzetnike. Želja nam je svima u Hrvatskoj otkriti brojne prirodne ljepote i znamenitosti bajkovitog Ogulina”, poručila je Ivana Jelić iz Heritage Hotela Frankopan koji pruža pravi ugođaj prošlosti. Uz tradicionalna domaća jela, hotel u svojoj ponudi ima i vinski podrum star 200 godina, kao i iskustvo pripovijedanja lokalne čuvarice predaja.

Ogulin.eu Hotel Frankopan dobitnik velike nagrade Zabe, među 15 najboljih i Pripovjedna ruta bajke
Foto: Hotel Frankopan, vinski podrum

Među 15 odabranih je i Pripovjedna ruta bajke u Ogulinu koja se sastoji od obilaska lokaliteta koji su inspirirali spisateljicu Ivanu Brlić-Mažuranić u pisanju Priča iz davnine.

Ogulin.eu Hotel Frankopan dobitnik velike nagrade Zabe, među 15 najboljih i Pripovjedna ruta bajke
Foto: TZ Ogulin, ruta bajke

Članovi žirija koje je oduševio Hotel Frankopan bili su: Ivana Crnić (Ministarstvo turizma i sporta)Iva Barbarić (Zagrebačka banka), Kristina Mamić (HTZ), David Skoko (chef), Iva Mihalic Krčmar (Putoholičari), Hrvoje Bujas (Glas poduzetnika), Sanja Čižmar (505 savjetovanje), Goran Jović (fotograf), Iva Kaligarić (Señor).

Na karti neotkrivene turističke ponude Hrvatske

Osim marketinške kampanje, pobjednici natječaja, ali i svi ostali, bit će uvršteni i na posebnu interaktivnu kartu prviput.hr, koja je zamišljena kao jedinstveno mjesto s informacijama o neotkrivenoj turističkoj ponudi Hrvatske.

Platforma će osim malim poduzetnicima, služiti i domaćim gostima da na jednome mjestu imaju objedinjene informacije o zanimljivim lokacijama, uslugama i turističkim proizvodima.

Ostali nagrađeni

Ostali nagrađeni koji su oduševili žiri su Raftrek Adventure Travel na rijeci Zrmanji, jedini profesionalni licencirani turistički vodič za područje Gorskog Kotara Lynx and Fox iz Delnica, imanja diljem Hrvatske Ivica i Marica i OPG Stipino iz Baranje, Pustara Višnjica iz Slatine, etno-agro park Stella Croatica u Klisu, OPG Karlo Kos i OPG Campanelo u kojem kupci mogu sami doći u vrt i odabrati što žele. Među 15 odabranih su i Ponte Porto, obiteljski B&B u blizini Grožnjana, interaktivne ture na području metropole Travel To Croatia, Pet bofora koji nude krstarenja i planinarenja na Kornatima te mladi umjetnik Jure Bralić koji u Tiskari Antico u Motovunu, kreira unikatne grafike i ilustracije na replici srednjovjekovnog Gutenbergovog stroja – preše.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime