Newsweek

Karlovačka županija predstavit će se u izdanju prestižnog svjetskog magazina Newsweek, u kojem će biti prikazane vrijednosti nekoliko kontinentalnih županija iz Hrvatske, među kojim i Karlovačke.

Razgovor za ovo izdanje je s novinarkom Elite Reports koji surađuje s Newsweekom Melindom Snider, danas je u svome Uredu vodila županica Karlovačke županije Martina Furdek Hajdin.

Ona je predstavila “osobnu kartu” Karlovačke županije, strateške projekte na kojim Županija radi, gospodarske mjere i poticaje koje Županija nudi gospodarstvenicima, a posebno mjere pomoći vezane uz COVID. Predstavljene su mogućnosti razvoja turizma uz programe i projekte razvoja ove gospodarske grane u Karlovačkoj županiji. Posebno su naglašena usmjerenost Županije prema investitorima te su pobrojani primjeri vrijednih stranih investicija u Karlovačkoj županiji te najsnažnije gospodarske grane i tvrtke.

Odaslana je poruka svim investitorima da su dobrodošli te da ih ovdje očekuje poticajno okruženje za njihova ulaganja, a Karlovačka županija će u tome biti korektan partner. 

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime