RK Ogulin 30.11 4

Jučer u Gradskoj sportskoj dvorani Ogulin u 7. kolu Druge hrvatske lige Zapad za rukometaše RK Ogulin je izgubio od pulske Verude rezultatom 40:39.

Bili su oslabljeni neigranjem Turkovića i Gašija, no svejedno su cijeli susret proveli u vodstvu i imali priliku doći do treće ovosezonske pobjede. Iako nisu dobro odigrali obranu, efikasnom igrom u napadu to su uspjeli kompenzirati. Međutim, u samoj završnici ostali su praznih ruku.

Dva do tri pogotka viška imali su najčešće domaći u prvih 30 minuta igre i poluvrijeme priveli kraju vodstvom 21:18. Međutim, već početkom nastavka Puljani su ih uspjeli uloviti i igralo se pogodak za pogotkom sve do 47. minute i rezultata 31:31. U 48. minuti golom Porubića Ogulinci ponovo dolaze do +2 (33:31), a dva razlike imali su i u 49. minuti (34:32). Gosti poravnavaju i onda se sve do kraja igra gol za golom. Pri kraju 59. minute Puljani izjednačuju na 39:39, Ogulinci imaju napad na ulasku u posljednju minutu, ali ga ne uspijevaju realizirati pa gosti 13 sekundi prije kraja zabijaju za pobjedu.

Andrija Poljak s 12 pogodaka bio je prvo ime domaće ekipe, Puškarić je dao 8, David Stipetić 7, Porubić 5, Marko Poljak i Gašparović po 3, a Drašković 1 gol.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime