Ogulin.eu Odgođena utakmica Španjolska - Hrvatska
Foto: HRS

Utakmica Hrvatske i Španjolske u sklopu 3. kola EHF EURO Cupa koja se trebala odigrati u Madridu otkazana je zbog snježne mećave koja je zatvorila madridski aerodrom i prouzročila probleme u glavnom španjolskom gradu.

Glavni španjolski grad Madrid okovan je snježnom mećavom, nezabilježenom u posljednjih 50 godina, zbog čega su deseci automobila zarobljeni u snijegu, a obustavljen je i promet prigradske željeznice.

Susret se trebao igrati od 18 sati u madridskoj dvorani “Palača sportova” (Palacio de los Deportes), zbog sponzora poznatoj kao i WiZink Center. Ondje svoje utakmice igraju košarkaši Real Madrida i Estudiantesa.

Hrvatska i Španjolska su finalisti posljednjeg Europskog prvenstva u kojem su slavili Španjolci. U skupini se još nalaze Mađarska i Slovačka.

– Naša rukometna reprezentacija tako je promijenila svoj raspored i prilagodila ga novim okolnostima. Igrači su vraćeni u sobe na spavanje, a poslijepodne je planiran trening, objavio je Hrvatski rukometni savez.

Kao što je od ranije poznato, hrvatska rukometna reprezentacija na Svjetsko prvenstvo u Egipat putuje u utorak 12. siječnja u prijepodnevnim satima. Hrvatska se nalazi u skupini s Japanom, Angolom i Katarom. Prvi susret na rasporedu je 15. siječnja s Japanom u 18:00 sati.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime