Alojz
Lucija s ocem Alojzom

Sredinom listopada u Cirkovljanu se u dvorištu obiteljske kuće dogodila strašna nesreća u kojoj je 22-godišnja djevojka zadobila po život opasne ozljede. Srećom, za život se izborila, no spasa nije bilo njezinoj desnoj nozi koja joj je nedavno amputirana. Zbog toga su njezini najmiliji, točnije otac Alojz, pokrenuli akciju prikupljanja donacija za protezu koja joj je potrebna da ponovo prohoda.

>>> BORI SE ZA ŽIVOT Djevojku u Cirkovljanu zahvatio ‘kardan’ i teško ju ozlijedio

Otac Alojz Fleten poznat je mnogim Ogulincima. Za vrijeme Domovinskog rata obnašao je dužnost dozapovjednika 1. bojne 1. GBR Tigrovi koji su bili smješteni u Ogulinu, u vojarni Poredice. Otuda i brojna poznanstva i kumstva u Ogulinu. Neki od njih su nam se javili i zamolili da pomognemo. Alojza se rado sjećamo i kao josipdolskog zeta, a on sam čest je gost u našem gradu i dan danas.

Luciju je u listopadu prošle godine, prilikom spremanja kukuruza, zahvatio “kardan” i teško ozlijedio. Istog trenutka prevezena je u Međimursku bolnicu u Čakovcu gdje je utvrđeno da je zadobila teške ozljede opasne po život. Nakon provedenih tri tjedna u Čakovečkoj bolnici, prevezena je u Klinički bolnički centar Sestre milosrdnice gdje je nastavila svoje liječenje. Bila je na mnogo operacija koje su joj u konačnici spasile život. Nažalost, za desnu nogu nije bilo spasa te su je morali amputirati. Proteza koja je Luciji prijeko potrebna stoji nekoliko desetaka tisuća eura koje obitelj nema, a rok za istu je 20. siječanj 2021. godine.

Riječ je o jednom mladu životu za koji se vrijedi boriti. Stoga molimo i pozivamo sve ljude da se priključe ovoj akciji te da svojom donacijom pomognu Luciji da ponovno prohoda. Hvala unaprijed! – stoji u opisu akcije, a uplatiti možete KLIKOM OVDJE.

Ukoliko netko iz određenog razloga ne može uplatiti putem GoGetFunding, a želio bi, u nastavku dostavljamo i račun koji je za potrebe ove akcije otvorio novi žiro račun u Hrvatskoj poštanskoj banci.

IBAN: HR2523900011500199869
Za plaćanja iz inozemstva: SWIFT: HPBZHR2X

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime