Ogulin.eu Fizikalna terapija uskoro dostupna korisnicima Doma zdravlja Slunj

Pet milijuna kuna vrijedan projekt uređenja prostora za fizikalnu terapiju u okviru Doma zdravlja Slunj bliži se svome završetku.

Jučer su završne radove na uređenju i opremanju ovog prostora obišle županica Karlovačke županije Martina Furdek Hajdin i zamjenica Vesna Hajsan Dolinar. U pratnji ravnateljice Doma zdravlja Slunj Ivanke Magdić i gradonačelnika Slunja Jure Katića gošće su razgledale prostor i uvjerile se u opravdanost ove investicije.

Projekt je izveden u četiri faze od 2018. godine. Građevinske radove izvodila je domaća tvrtka GZPP d.o.o. iz Slunja (1. i 2. faza) te tvrtka ESPERA d.o.o. iz Splita (3. faza radova). Radove na opremanju u ovoj završnoj fazi izvodi tvrtka Focus Medical d.o.o. iz Zagreba. Dio sredstava (cca.2,4 milijuna kn) osiguralo je Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova EU, dok su u sufinanciranju projekta još participirali Karlovačka županija, s 2,35 milijuna kn i Grad Slunj s 250 tisuća kn vlastitih sredstava.

Završetkom ovog projekta korisnici usluga Doma zdravlja Slunj dobiti će moderno uređen i opremljen prostor za fizikalnu terapiju i što je najvažnije, godišnje uštedjeti oko 1 milijun kuna na troškovima putovanja na terapiju u Karlovac.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime