u ogulinu

Nakon javnog izlaganja VI. Izmjena i dopuna Prostornog plana Karlovačke županije u Karlovcu, u utorak, 19. siječnja održana su javna izlaganja u Ogulinu i Ozlju.

Od 4. siječnja do 3. veljače traje javna rasprava na temu VI. izmjena i dopuna Prostornog plana Karlovačke županije te su javna izlaganja planirana u svim gradovima na području Karlovačke županije. Prvo je izlaganje održano u gradu Karlovcu, potom u Ogulinu i Ozlju, a za srijedu 20. siječnja, planirano je javno izlaganje u Slunju i Dugoj Resi. Sva javna izlaganja vodi pročelnica Upravnog odjela za graditeljstvo i okoliš Marina Jarnjević. Prijedlog plana prezentiran je od strane Zavoda za prostorno uređenje Karlovačke županije, a stratešku studiju utjecaja na okoliš predstavili su predstavnici Ires ekologije d.o.o. Županica Martina Furdek Hajdin sve je aktere javne rasprave koja se održava putem live streama pozdravila iz grada Ogulina, gdje je javno izlaganje pratila sa zamjenicima gradonačelnika grada Ogulina, Ivanom Salopek Šumonjom i Danielom Vukeljom. Javnu raspravu na temu Ozlja, županica je pratila u društvu gradonačelnice grada Ozlja Gordane Lipšinić i njenih suradnika.

Još jednom pozivamo sve zainteresirane da sudjeluju u javnoj raspravi i da se uključuju u online javna izlaganja putem linka: https://www.kazup.hr/index.php/aktualno/planirana-javna-izlaganja-o-prijedlogu-vi-izmjena-i-dopuna-prostornog-plana-karlovacke-zupanije-i-strateskoj-studiji-utjecaja-na-okolis-vi-id-ppkz

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime