Družak

Državni tajnik Ministarstva turizma i sporta Tomislav Družak posjetio je u ponedjeljak, 15. veljače, Karlovačku županiju. Tim je povodom, u Uredu župana, održao sastanak sa županicom Karlovačke županije Martinom Furdek Hajdin, zamjenicom Vesnom Hajsan Dolinar i suradnicima.

Teme sastanka bile su popis i dokumentacija potresom oštećenih sportskih i turističkih objekata i infrastrukture u Karlovačkoj županiji te mogućnosti financiranja izgradnje sportskih dvorana i drugih sportskih objekata iz EU fondova.

Državni tajnik Tomislav Družak upoznao je domaćine s obvezama Ministarstva vezano za pripremu i dostavu dokumentacije o štetama izazvanim potresom. Županica Martina Furdek Hajdin i zamjenica Vesna Hajsan Dolinar prezentirale su državnom tajniku projekte izgradnje sportskih dvorana u Karlovačkoj županiji s ciljem da sve jedinice lokalne samouprave imaju sportsku dvoranu. Izgradnja sportske infrastrukture važan je segment u poboljšanju sadržaja i kvalitete života lokalnog stanovništva, napose mladih te se stoga, u cilju demografskog oporavka, u Karlovačkoj županiji tome pridaje posebna pozornost.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime