direktora Turističke zajednice

Ministrica turizma Nikolina Brnjac potvrdila je Željka Fanjka za novog direktora Turističke zajednice Karlovačke županije.

Fanjak je magistar ekonomije. Na mjestu direktora Regionalne turističke zajednice Karlovačke županije zamijenio je dugogodišnju direktoricu Dinu Begić koja je otišla u mirovinu. Do TZ-a, Fanjak je u županijskoj je upravi radio kako viši savjetnik za razvoj i EU fondove, a prije toga i kao pročelnik Odjela za gospodarstvo.

Uključen je u brojne turističke projekte među kojima su Tour of Croatia, Susret s rijekom, Štrudlafest, Advent u Karlovcu i Dodir civilizacija, a vodio je i radnu skupinu za izradu Strategije razvoja turizma Karlovačke županije do 2025. godine.

-Ponosan sam i zahvalan na prilici da svojim stručnim znanjem i radom doprinesem tome da Karlovačka županija razvije svoj turizam kako bismo svima pokazali što imamo i možemo te potaknuli održivi razvoj cijele županije. Ključ uspjeha vidim u suradnji svih dionika u našoj destinaciji aktivnog turizma te u brendiranju s naglaskom na korištenje digitalnih platformi, rekao je Fanjak povodom imenovanja.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime