Foto: Ogulin.hr

Budući da je na posljednjoj sjednici Gradskog vijeća Grada Ogulina bilo riječi o “čuvarima parka” i da je ta tema kasnije potaknula niz pitanja čitatelja, potražili smo za vas dodatne odgovore.

Tko je čuvao park i po kojoj cijeni?

Naime, za vrijeme trajanja Aktualnog sata vijećnik Ivica Porubić – Bajs gradonačelniku je uputio pitanje vezano uz “zaštitarsku službu” u gradskom parku za vrijeme Adventa. Zanimalo ga je tko je organizirao istu i tko ju je platio. Tada mu je gradonačelnik Domitrović odgovorio da je Turistička zajednica Grada Ogulina ugovarala zaštitarske usluge. Porubića je zanimalo i je li postojala mogućnost da se zaposle osobe sa Zavoda za zapošljavanje, ali je jedini odgovor dobiven od Domitrovića bio da daljnje odgovore potraži na adresi Turističke zajednice.

Na stranicama Elektroničkog oglasnika javne nabave RH pokušali smo kroz pregled objavljenih godišnjih planova nabave Grada Ogulina i Turističke zajednice Grada Ogulina pronaći odgovore na ova pitanja. Međutim, do jasnih odgovora nismo uspjeli doći. Stoga smo upit proslijedili Gradskoj upravi i Turističkoj zajednici. Tko je organizirao zaštitarsku službu u gradskom parku za vrijeme adventa i na koji način? Koliko je to koštalo te jesu li angažirani nezaposleni sa Zavoda za zapošljavanje? Odgovore ćemo Vam, ukoliko ih dobijemo, naravno prenijeti.

Porubić: Od odgovora još uvijek – ništa!

Kontaktirali smo i vijećnika Ivicu Porubića – Bajsa po istom pitanju. Zanimalo nas je je li dobio kakve odgovore ili upute nakon pitanja na posljednjem “aktualcu”.

Nakon postavljenog pitanja i odgovora na Vijeću da je to u domeni Turističke zajednice, drugih odgovora nije bilo! Očekivao sam, kao i do sada, da ćemo dobiti odgovor u bilo kakvoj formi, ali ništa. Zatražio sam stoga još jednom, pisanim putem odgovor, pa možda nešto i stigne!” – kratko nam je kazao Porubić.

Porubić još čeka odgovore na pitanja

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime