krpela

Jedan od vozača kamiona izjavio je kako voze materijal iz Poredica na trasu buduće obilaznice

Posljednjih mjeseci zaprimili smo nekoliko upita naših čitatelja vezanih uz promet kamiona s rasutim materijalom kroz Žegar i nasipavanje dijela površina podno Krpela. Čitatelji su se bunili i na zemlju koju su kamioni ostavljali iza sebe na kolniku, ali i na učestali promet.

Materijal iz Poredica za buduću trasu obilaznice?

Nekoliko čitatelja poslalo nam je i fotografije kamiona. Navodno je prilikom jednog od brojnih istovara došlo i do pucanja strujnih vodova te su morali intervenirati djelatnici Elektre. U mailu koji smo dobili na adresu uredništva, jedan od čitatelja navodi da je zaustavio jednog vozača kamiona te da mu je isti objasnio kako je riječ o materijalu koji dolazi s gradilišta Dječjeg vrtića u Poredicama i kako se materijal navozi na buduću trasu obilaznice.

Brojni kamioni i zemlja koju su ostavljali na kolniku izazvali su brojne reakcije čitatelja

Također, raspolažemo i fotografijama na kojima strojevi jednog od gradskih poduzeća poravnavaju i “planiraju” materijal dovezen kamionima.

Upit poslan u Gradsku upravu

Kako ovakve stvari ne bi ostale na razini dopisivanja s čitateljima i izazivale dodatna pitanja, upite smo poslali u Gradsku upravu i nadamo se da ćemo uskoro dobiti odgovore. Zanimalo nas je otkuda je materijal koji je deponiran na rubnom području Žegara – podno Krpela, tko ga je prevozio i je li uistinu riječ o nasipavanju trase buduće obilaznice.

Prilikom jednog od istovara došlo je i do pucanja električnih vodova

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime