Naš Ogulinac, član ŠRD Ogulin, Mario Matijašić pobjednik je Hrvatske spin lige – piše Portal RiboLov. Nakon neizvjesnosti oko održavanja natjecanja u ribolovu predatora s obale umjetnim mamcima, popularno zvanom Hrvatska spin liga, liga je ipak uspješno privedena kraju. Situacija s koronavirusom dozvolila je održavanje svih planiranih kola i nakon osmog kola pobjednik je naš Mario Matijašić!

MARIO MATIJAŠIĆ (ŠRD OGULIN) – ZASLUŽENO!

U posljednja dva kola u Kninu Mario Matijašić prvim je i drugim mjestom potvrdio odličnu formu kroz sva kola i okitio se titulom prvaka za 2021. godinu. Matijašić je zasluženo slavio, a kao zanimljivost treba navesti da je u svih osam kola bio na postolju, odnosno osvajao jedno od prva tri mjesta.

Završni poredak za 2021. godinu

U OSAM KOLA MATIJAŠIĆ ULOVIO 221 PASTRVU

Od sveukupno osam kola lige, dva su održana na Rječini, četiri na Dobri, a dva na Krki. Mario Matijašić (ŠRD Ogulin) osvojio je prvo mjesto, drugi je u konačnom poretku bio Željko Kuk (UŠRIDRRH), a treći Boris Šiljeg (ŠRD Krka Knin).

Osim po bodovima, Matijašić je bio najbolji i po broju uhvaćenih pastrva. U osam kola ulovio ih je (i pustio) ukupno 221. Drugoplasirani Željko Kuk ulovio je samo dvije manje (219), a trećeplasirani Boris Šiljeg ukupno 195. Pobjednik se dobiva zbrajanjem plasmana (mjesta) u svakom kolu i na kraju natjecatelj s najmanje bodova osvaja Ligu.

Fotografije: Mario Matijašić i Dražen Stipetić

UKUPNI POREDAK HRVATSKE SPIN LIGE 2021.:
 1. Matijašić Mario
 2. Kuk Željko
 3. Šiljeg Boris
 4. Subašić Jasmin
 5. Hunjadi Mihael
 6. Boras Mijo
 7. Špoljar Nikola
 8. Kuzmić Hrvoje
 9. Hanžeković Mirko
 10. Rostaš Karlo
 11. Lukač Leo
 12. Jaković Dominik
 13. Šugić Mateo
 14. Martinec Željko

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime