1. žnl

NK Ogulin ostaje u 1. ŽNL, NK Dobra je kao posljednje plasirana ispada u 2. ŽNL, a postoji mogućnost da će NK Josipdol pristupiti u 2. ŽNL.

1. Županijska nogometna liga

Nogometnom savezu Karlovačke županije pristiglo je 12 prijava na nastup u 1. ŽNL. Obzirom se prvak Duga Resa 1929 plasirala u Četvrtu ligu Središte, posljednje plasirana Dobra iz Svetog Petra, prema propozicijama, mora ispasti iz lige, a Barilović je jedini iz drugoligaškog ranga koji je na temelju ostvarenog rezultata i ispunjenih kriterija izborio plasman u viši rang, 1. ŽNL bi u novoj sezoni brojala devet klubova.

Izvršni odbor NSKŽ-a je na sjedinici 30. lipnja jednoglasno odlučio da se u 1. ŽNL uvrsti i Draganić, koji, iako je sezonu završio tek na 9. mjestu ljestvice, ispunjava kriterije natjecanja u prvoligaškom rangu, a njegovim uvrštenjem u viši rang neće biti oštećen niti jedan drugi klub.

2. Županijska nogometna liga

Druga županijska liga za sada broji 11 klubova, a mogućnost uključivanja u natjecanje najavili su VOŠK iz Belavića i Josipdol. Savez im je dao rok do 15. srpnja da prijave dovoljan broj igrača te će u tom slučaju biti uključeni u natjecanje u 2. ŽNL. Prema predloženom kalendaru natjecanja, obje županijske lige započele bi 29. kolovoza.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime