općine josipdol

Pozivaju se poljoprivredni proizvođači sa područja Općine Josipdol da dođu na sastanak koji će se održati, dana 29. srpnja 2021. u 16,00 sati (ukoliko dođe do promjene vremena održavanja sastanka biti će pravovremeno obaviješteni putem javne objave na službenim stranicama Općine Josipdol), u novoj dvorani “Restorana Gradina” u Josipdolu.

Sastanku će biti nazočni Državni tajnik Tugomir Majdak sa suradnicima, Županica Karlovačke Županije i Načelnik Općine Josipdol.

Cilj sastanka je motivirati proizvođače za udruživanje u PO, isticanje prednosti udruživanja te gradnja logističkog distributivnog centra za voće i povrće (Cetingrad). Sastanku će biti nazočan i predstavnik neke od već osnovanih i uspješnih PO.

U prilogu objave nalazi se vodič i ankete koje sadrže osnovne informacije o Proizvođačkim organizacijama, prednostima udruživanja za proizvođače, podatke koji se traže prilikom učlanjenja i slično.

Zainteresirani poljoprivrednici koji se žele uključiti u PO mogu popuniti obrazac ANKETE (dio koji se odnosi na stoku treba zanemariti) i predati ga tijekom sastanka.

ANKETA

Vodič za proizvođačke organizacije

1 KOMENTAR

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime