NK Karlovca 1919

U organizaciji Zavoda za javno zdravstvo Karlovačke županije i Zavoda za hitnu medicinu Karlovačke županije održano je u prostorijama NK Karlovca 1919 cijepljenje za igrače seniorske momčadi.

Cijepljenju je prisustvovala i županica Karlovačke županije Martina Furdek-Hajdin koja je ovom prigodom istaknula: 
Ono što je bitno za vas mlade sportaše da možete normalno trenirati, putovati, igrati utakmice. Hvala Vam što ste preuzeli odgovornost za sebe i ljude oko vas te vam želim puno uspjeha u sezoni koja slijedi.”

Igrače seniorske momčadi cijepila je saborska zastupnica i ravnateljica Hrvatskog zavoda za hitnu medicinu Maja Grba-Bujević : “Za sport je izuzetno važno da trenirate, da se utakmice igraju sa gledateljima i da ponovno uživamo u sportskim uspjesima bez ograničenja. Stoga je vrlo važno cijepiti se jer time štitimo živote i zdravlje,otvaramo put za daljnje popuštanje mjera i vraćamo život u normalu.”

Jučer se cijepilo 17 igrača, dio je procijepljen ranije, a ostatak je prebolio koronu te kako je istaknuo trener Sreten Ćuk, plavo bijeli ništa neće prepustiti slučaju, jer za ovu sezonu očekuju odlične rezultate. 

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime