Martina Furdek Hajdin

Županica Karlovačke županije Martina Furdek Hajdin je u srijedu, 28. srpnja, direktorima turističkih zajednica TZ područje Kupa, TZ općine Rakovica, TZ grada Ogulina i TZ područja 4 rijeke podijelila Ugovore za doznaku sredstava iz proračuna Karlovačke županije, temeljem Javnog poziva prema Programu unapređenja turizma na području Karlovačke županije u 2021. godini.

Tako je direktor TZ područja Kupa Toni Šarić preuzeo Ugovore za dva programa: Označavanje biciklističke rute „Štrudla by bike“ i „Štrudlafest 2021.“, ukupne vrijednosti 25 tisuća kuna. Direktorica TZ općine Rakovica Mira Špoljarić preuzela je također dva Ugovora i to za: „Tematske rute i staze Plitvičkih dolina“ i „Plitvice Valleys Weekend“, u ukupnom iznosu od 37 tisuća kuna. Direktorica TZ grada Ogulina Sanja Drašković Dedić preuzela je dva Ugovora za: „Uređenje bunkera u Đulinom vrtu“ te manifestaciju „Ljeto u Ogulinu“, ukupne vrijednosti 15 tisuća kuna. Za TZ područje 4 rijeke direktor Ivan Puškarić preuzeo je Ugovor za manifestaciju „Advent na Mrežnici“, u vrijednosti od 8 tisuća kuna.

Karlovačka županija je u ovoj godini za potpore prema ovom Programu osigurala 500 tisuća kuna koji su raspodijeljeni na ukupno 25 korisnika.

Podjela Ugovora održana je na prostoru Dnevnog boravka na Kupi u Ozlju, uz nazočnost gradonačelnice Grada Ozlja Lidije Bošnjak te direktora TZ Karlovačke županije Željka Fanjka, koji su se, uz županicu, prigodno obratili okupljenima.

Nakon održane svečanosti, pod predsjedanjem direktora TZ Karlovačke županije Željka Fanjka, održan je koordinativni sastanak direktora TZ-a s prostora Karlovačke županije. 

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime