Urban&4

Urban&4 predstavili su novi singl ‘Sama’ te oduševili publiku, a nesumnjivo će i Vas!

Posvećena ženama, pjesma prenosi snažnu poruku koju je u obliku videospota prenijela Milica Czerny Urban. U tom duhu, ovo je prvi spot u kojem se ne pojavljuje Urban ni članovi benda, već svaka žena kroz umjetnost priča svoju priču!

Pjesma će se naći na novom dvostrukom studijskom albumu “Lipanj, srpanj, kolovoz”. Album će svjetlo dana ugledati u petak, 10. rujna.

“Lipanj, srpanj, kolovoz” dvije su strane Damira Urbana, s njegovom Četvorkom i solo, devet pjesama na prvom i osam pjesama na drugom CD-u koji nosi i podnaslov “Zapisi”.

Album će u petak, 10. rujna biti dostupan na svim streaming platformama, a fizičke primjerke već možete naručiti putem webshopa Croatia Recordsa.

Nakon Porinom nagrađene “Iskre”“Pseće oluje”“Kuće sjećanja” i “Diva”, nedavno je objavljen i singl “Sama”. Peta je to pjesma Urbana i Četvorke, ujedno prva koja otvara album. Osim spomenutih singlova objavljenih s Četvorkom, “Nitko osim nas” je jedini singl sa “Zapisa”, pjesama koje su nastajale u potpuno intimnoj atmosferi, tek uz pomoć nekolicine prijatelja.

“Lipanj, srpanj, kolovoz” je potpuno zaokružen album, intimna priča autora i njegovo introspektivno putovanje u ovom nezahvalnom vremenu – potrebno je samo slušati.  Sjajno likovno oblikovanje potpisuje cijenjeni ilustrator i slikar Tomislav Torjanac.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime