Inovacije predstavljaju pokretačku snagu današnje ekonomije i ključni su  čimbenik rasta i razvoja modernih poduzeća i opstanka na tržištu. Tko su karlovački inovatori i što su osmislili vidjeti ćemo na promotivnom događaju “Inovacije – garancija budućeg razvoja” koji je namjenjen prvenstveno poduzetnicima, sadašnjim i budućim inovatorima. 

„Zašto inovacije?“, naziv je interaktivnog predavanja prof. dr. sc. Miljenka Šimprage koje će se održati u prvom dijelu događanja, dok će u drugom dijelu, inovatori Marko Marković, Ivica Mikšić, Domagoj Boljar i Albert Gajšak pričati o svome iskustvu u području inovacija te predstaviti svoje inovacije.

Događanje se održava u sklopu projekta Nikola Tesla Poduzetnički centar kojega zajednički provode Karlovačka županija, Grad Karlovac, Poduzetnička zona Korana i Gimnazija Karlovac dana 10. studenog 2021. (srijeda), s početkom u 14:00 sati u restoranu Kristal, Ul. Matka Laginje 1, Karlovac, II. kat

Zbog ograničenog broja sudionika potrebno  sudjelovanje na događaju osigurate putem prijavnog formulara na sljedećoj poveznici:https://forms.gle/pt1zSsmHxrXg56Z6A najkasnije do utorka, 09.11.2021. do 13:00h.

Promotivni događaj će se održati uz pridržavanje aktualnih epidemioloških mjera. Za sudjelovanje na promotivnom događaju potrebna je važeća COVID potvrda, te obavezno nošenje maski kao i poštivanje distance.

plakat s mjerama Inovacije 10.11.21 768x1086 1

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime