skole ogulin

U ponedjeljak 5. rujna započinje nastava u novoj školskoj godini. Stotine ogulinskih školaraca kreće opet u škole. Pripazite na njih u prometu.

Ogulinske osnovne i srednje škole, kao i Učenički dom Ogulin spremni su za početak nastavne godine i povratak učenika. O događanjima prvi dan nastave informirale su roditelje i učenike.

OŠ Ivane Brlić – Mažuranić

Nastava za prvašiće u OŠ IBM započet će prigodnim programom. Učenici 1. razreda stoga prema obavijesti na stranicama škole s roditeljima dolaze u 11 sati u Sportsku dvoranu Ivica Cindrić – Piva pri OŠ Ivane Brlić – Mažuranić Ogulin u pratnji roditelja. Učenici područnih škola također dolaze u 8 sati dok učenici 1. razreda PŠ Kučinići dolaze u 11 sati u PŠ Kučinići.

Učenici 5. razreda dolaze u Sportsku dvoranu Ivica Cindrić – Piva u 8 sati (može doći i jedan roditelj u pratnji).

Nastava za sve učenike trajat će tri školska sata, a organiziran je prijevoz za učenike koji ostvaruju to pravo.

Učenici moraju ponijeti školske torbe jer će kući ponijeti udžbenike koje je osiguralo Ministarstvo obrazovanja.

Raspored učionica, obavijest o održavanju TZK i druge obavijesti možete pronaći na stranicama škole.

OŠ Josipdol

U OŠ Josipdol također se održava program za prijem 1. razreda. Učenici moraju doći u školu, matičnu u Josipdolu ili područnu koji pohađaju, u 8 sati u pratnji jednoga roditelja.

Učenici OŠ Josipdol također moraju ponijeti školske torbe jer će kući ponijeti nove udžbenike.

Gimnazija i strukovna škola

U Gimnaziji i strukovnoj školi posebno se vesele povratku kabinetske nastave i novome smjeru Medicinski tehničari/ sestre opće njege.

Učenici prvih razreda u ponedjeljak moraju doći u školsku sportsku dvoranu u 8 sati. Nakon uvodnog pozdrava, s razrednicima će se uputiti u učionice gdje će saznati daljnje potrebne informacije.

Učenici drugih i trećih razreda u školu moraju doći u 9, a učenici četvrtih razreda u 10 sati prema sljedećem rasporedu koji je objavljen na stranicama škole.

Obrtnička i tehnička škola

Službeni prijem učenika OTŠ-a prvih i drugih razreda počet će u 8 sati, s time da će prijem učenika prvih razreda biti u holu škole gdje će ih dočekati njihovi razrednici. Prijem trećih i četvrtih razreda počet će u 10 sati.

U Obrtničkoj i tehničkoj školi nastavu započinju s novim programom vozač motornih vozila i velikim brojem upisanih učenika.

Učenički dom

Učenički dom Ogulin otvara svoja vrata već danas, u nedjelju, 4. rujna, u 15 sati.

Roditeljski sastanak za učenike prvih razreda održat će se u 16 sati.

U Učeničkom domu također bilježe veću broj učenika koji su

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime